Ahad, 29 Januari 2012

simbol cute miut..


hah...hari ni lynzie nak bg simbol cute-cute...
korang bolehlah amek kalau nak..
sebenarnya copy paste jek ni haha..sory yer..
nah la amek-II jgn segan-II...
Æ æ ❖

{。^◕‿◕^。} (◕^^◕) ✖✗✘♒

♬✄ ✂✆✉✦✧♱ ♰♂♀☿❤❥ ❦❧

™®©♡♦ ♢♔♕♚♛★ ☆✮ ✯☄☾☽

☼☀☁☂☃☻ ☺☹ ☮۞۩ εїз☎☏¢

☚☛☜☝☞☟✍

✌☢☣☠☮☯ ♠♤♣♧♥ ♨๑❀✿ ψ☪☭

♪ ♩♫℘ℑ ℜℵ♏ηα ʊϟღツ回 ₪™ ©®¿¡½⅓

⅔¼¾⅛⅜⅝⅞℅

№⇨❝❞ ◠◡╭╮╯╰ ★☆⊙¤㊣

★☆♀◆◇↑↓→ ←↘↙♀ ♂┇┅﹉﹊

﹍﹎╭╮╰╯ *^_^* ^*^ ^-^

^_^ ^︵^∵∴‖ ︱︳︴﹏

﹋﹌♂♀ ♥♡☜☞☎ ☏⊙◎☺☻ ►◄

▧▨ ♨◐◑↔↕ ▪▫☼♦▀ ▄█▌▐ ░▒▬♦◊

◦☼♠♣▣ ▤▥▦▩ ぃ◘◙◈♫ ♬♪♩♭♪ の☆→あ £❤

。◕‿◕。✎✟ஐ ≈๑۩ ۩.. ..۩۩๑ ๑۩۞۩๑ ✲

❈➹ ~.~◕ ‿-。☀☂☁ 【】┱┲❣ ✚✪✣ ✤✥

✦❉ ❥❦❧❃ ❂❁❀✄☪ ☣☢☠☭♈

✓✔✕ ✖㊚㊛ *.:。 ✿*゚‘゚・ ⊙¤㊣★☆

♀◆◇回□〓

→←↘↙ ♀♂┇┅﹉ ﹊﹍﹎ ╭╮╰╯ *^_^*

^*^ ^-^ ^_^ ^︵^∵ ∴‖ ︱︳ ︴﹏﹋﹌

♂♀♥♡☜ ☞☎☏⊙ ◎☺☻

►◄ ▧▨♨◐◑ ↔↕ ▪▫ ☼♦

▌▐░▒▬ ♦◊◦☼ ♠♣▣▤▥ ▦▩ぃ◘◙ ◈

♫♬♪ ♩♭♪の☆ →あ£❤。 ◕‿◕。 ✎✟ஐ≈

๑۩۩.. ..۩۩๑๑۩۞ ۩

๑✲❈ ➹ ~.~◕‿-。 ☀☂☁【】

┱┲❣✚ ✪✣✤✥ ✦❉❥❦

❧❃❂❁❀ ✄☪☣☢☠ ☭♈ ✓

✔✕✖㊚ ㊛ *.:。✿*゚ ‘゚・ ◊♥▫■๑»«¶

ஐ©† εïз♪ღ♣ ♠•± °•ิ.•ஐஇ *×○▫

♂•♀◊©¤ ▲↔™®☎ε їз♨ ☏

☆★ ▽△▲ ∵∴∷ #♂♀♥♠♣

♧♤♧ ♡♬♪ ♭♫♪ﻬஐღ ↔↕↘••● ¤╬﹌

▽☜♥☞ ♬✞♥♕☯☭☠☃ ─ ━

▰ ▱◆ ◇ ◈ ◉ ◊ ○ ◌ ◍ ◎ ● ◐ ◑ ◒ ◓ ◔

◕ ◖ ◗ ◘ ◙ ◚ ◛ ◜ ◝ ◞ ◟ ◠ ◡ ◢ ◣

◤ ◥ ◦ ◧ ◨ ◩ ◪ ◫ ◬ ◭ ◮ ◯ ◰ ◱ ◲ ◳ ◴ ◵ ◶ ◷

◸ ◹ ◺ ◻ ◼ ◽ ◾ ◿ ☀ ☁ ☂ ☃ ☄ ★ ☆ ☇ ☈

☊ ☋ ☌ ☍ ☎ ☏ ☐ ☑ ☒ ☓ ☔ ☕ ☖ ☗ ☘ ☙

☟ ☠ ☡ ☢ ☣ ☤ ☥ ☦ ☧ ☨ ☩ ☪ ☫ ☬ ☭ ☮ ☯

☰ ☱ ☲ ☳ ☴ ☵ ☶ ☷ ☸ ☹ ☺ ☻ ☼ ☽ ☾

☿ ♀ ♁ ♂ ♃ ♄ ♅ ♇ ♔ ♕ ♖ ♗

♘ ♙ ♚ ♛ ♜ ♝ ♞ ♟ ♠ ♡ ♢ ♣

♤ ♥ ♦ ♧ ♨ ♰ ♱ ´ ῾ ‖ ‗ ‘ ’ ‚ ‛ “ ” „ ‟ † ‡ • ‣

․ ‥ … ‧ 
 
 ‪ ‫ ‬ ‭ ‮   ‰ ‱ ′ ″ ‴ ‵ ‶ ‷ ‸ ‹ ›

※ ‼ ‽ ‾ ‿ ⁀ ⁁ ⁂ ⁃ ⁄ ⁅ ⁆ ⁊ ⁋ ⁌ ⁍ ⁎ ⁏ ⁐ ⁑ ⁒ ⁓ ⁔

∕ ∖ ∗ ∘ ∙ √ ∛ ∜ ∝ ∞ ∟ ∠ ∡ ∢ ∣ ∤ ∥ ∦ ∧ ∨ ∩ ∪

∴ ∵ ∶ ∷ ∸ ∹ ∺ ∻ ∼ ∽ ∾ ∿ ≀ ≁ ≪ ≫

≬ ≭ ≮ ≯ ≰ ≱ ≲ ≳ ≴ ≵ ≶ ≷ ≸ ≹ ≺ ≻ ≼ ≽ ≾ ≿ ⊀

⊁ ⊂ ⊃ ⊄ ⊅ ⊆ ⊇ ⊈ ⊉ ⊊ ⊋ ⊌ ⊍ ⊎ ⊏ ⊐ ⊑ ⊒ ⊓ ⊔ ⊕ ⊖ ⊗ ⊘ ⊙

⊚ ⊛ ⊜ ⊝ ⊞ ⊟ ⊠ ⊡ ⊬ ⊭ ⊮ ⊯ ⊰ ⊱ ⊲ ⊳ ⊴ ⊵ ⊶ ⊷ ⊸ ⊹ ⊺ ⊻

⊼ ⊽ ⊾ ⊿ ⋀ ⋁ ⋂ ⋃ ⋄ ⋅ ⋆ ⋇

⋈ ⋉ ⋊ ⋋ ⋌ ⋍ ⋎ ⋏ ⋐ ⋑ ⋒ ⋓ ⋔ ⋕

⋖ ⋗ ⋘ ⋙ ⋚ ⋛ ⋜ ⋝ ⋞ ⋟ ⋠ ⋡ ⋢ ⋣ ⋤ ⋥ ⋦ ⋧ ⋨ ⋩ ⋪ ⋫ ⋬

◿ ☀ ☁ ☂ ☃ ☄ ★ ☆ ☇

☊ ☋ ☌ ☍ ☎ ☏ ☐ ☑ ☒ ☓ ☔ ☕ ☖ ☗

☘ ☙ ☟ ☠ ☡ ☢ ☣ ☤ ☥ ☦ ☧ ☨ ☩ ☪ ☫ ☬

☭ ☮ ☯ ☰ ☱ ☲ ☳ ☴ ☵ ☶ ☷ ☸ ☹ ☺ ☻ ☼

☽ ☾ ☿ ♀ ♁ ♂ ♃ ♄ ♅ ♇

♎ ♏ ♐ ♑ ♒ ♓ ♔ ♕ ♖ ♗ ♘ ♙

♚ ♛ ♜ ♝ ♞ ♟ ♠ ♡ ♢ ♣ ♤ ♥ ♦ ♧ ♨ ♰ ♱ ☫


okayh thanx yer... ni copy paste jek dari Blog Cik Nurfarah ..(click)

follow ler blog k.farah ni klau rajin yer..promote ni..

bnyak bnde best ue..k bhaii

homework time!!! yeahhh!! >◡<



do follow and leave comment as easy as ABC

Jumaat, 27 Januari 2012

pantun sakit..why??


hah pantun ni skit?? ape y skit..pntin skit hati korg ler..hahh
okay ni just saje-II..sbab bosn gile dah ni..sabo jela..
penat melayan kwan-II FB ni..ahhaha..seboleh-II nakn tau ni sape..
rileksla korang..apelaaa... wat lek..okayh..
okayh ni pntun nyer..hayati yer...

Buah cempedak di luar pagar
Ambil galah tolong jolokkan
Kenapa kau nak jolok pakai galah
Sebab cempedak tu dah jatuh kat luar pagar .

Kalau ada sumur di ladang
Bolehlah hamba menumpang mandi
Patutlah bau badan kau busuk semacam
Bilik air ada, buat apa kau mandi kat ladang..

Pisang emas dibawa berlayar
Masak sebiji di atas peti
Kat pasaraya tak ada hutang hutang
Kalau nak, bayar, Cash On Delivery

Kalau ada jarum yang patah
Jangan di simpan di dalam peti
Kesian betul dengan kau ni
Jarum patah pun kau simpan dalam peti.

Dua tiga kucing berlari
Mana nak sama si kucing belang
Kalau kau berani kejarlah kucing tu
Mesti kau kena cakar sampai berbelang-belang gak..

Kajang Pak Malau kajang berlipat
Kajang hamba mengkuang layu
Kain Pak Malau, Mak Limah yang lipat
Kain aku, si pencuri yang sapu

Rumah Pak Mamat di tepi sawah
Pakai langsir berwarna biru
Ooi Pak Mat, langsir warna biru tak lawa lah
Pakailah warna kuning ke, hijau ke, kelabu asap ke.

Air pasang dalam surut pukul lima
Nyonya bangun pagi siram pokok bunga
Haloo nyonya, mau tanya sikit
Siram pokok bunga aje, tak jual sayur ka?

Tuai padi antara masak
Esok jangan layu-layuan
Kalau padi tu belumlah masak
Janganlah tuai, taklah layu-layuan. .

Limau purut masak di dahan
Batang selasih condong uratnya
Limau purut tak boleh makan
Nanti sakit perut apa ubatnya.

Pulau Pandan jauh ke tengah
Gunung Daik bercabang tiga
Buat apa nak ke Pulau Pandan yang jauh tu
Pergi aje ke Kampung Pandan

Sorong papan tarik padan
Buah keranji dalam perahu
Tolonglah jangan makan buah keranji tu
Nanti badan kau orang berbau.

Hayya Cik Siti, perempuan banyak muda
Ana banyak takut jalan tutup mata
Memanglah takut kalau jalan tutup mata
Sebab takut terpijak lubang Indah Water

Encik Baba jatuh dalam parit
Cik Aminah ketawa jerit jerit
Sampai hati Cik Aminah ketawakan saya jerit-jerit
Mentang-mentanglah saya jatuh dalam parit

Buai laju laju
Sampai pokok sena
Woii, jangan buai laju-laju
Nanti kang tercampak kat pokok sena

Timang tinggi-tinggi
Sampai cucur atap
Cucur atap tak sedap
Cucuk pisang, cucur udang, haaa tu sedap

okayh daH...pnat ni..hahha...selamat beramal
ayat xder kene mngene... kbhaii

do follow and leave comment as easy as ABC

Khamis, 26 Januari 2012

bunyi pelik?? tkotnyer...


okeyh ari ni kongsi skit stu cite.. pasal bnyi plik.
y menyeramkan.. huh memang cuak la denga cite ni..
semalam mase jmpot ibu lynzie dari keje..
ibu lynzie ade cakap.. dah heboh.. kwan-II ibu lynzie ni ckap
y diorang bace kat internet kan..
satu dunia dengar bunyi yang menyeramkan..
seprti bunyi raksasa..lebih kurang cam tu la.. 
lynzie xtau nak ckap cam mane..
bnyi tu akn kedengaran dari pkol 5 hgga pkol 11..
tapi lynzie tak tau la kesahihan cite ni..
tak kan la kwan-II ibu nak bhong kan..
sebab diorang bace kat internet..
bile denga jek citer tu..mng hati rse tkot cgt..
adkah mngkin bunyi tu bnyi dajjal???
ohhh... mang takot sangat rasa...ibu cakap..
mgkin dunia ni dah tak lame... mang la kiamat tu smakin hampir
cuma tak tau jek bile..  memang kita tak boleh nak ubah tkdir..
tapi lynzie mohon kat Allah..jangan la kiamatkn dunia ini dlu..
sebab lynzie blom rse lgi nkmat dnia ni sepuasnye..
klau blh lynzie nak la bwak ibu dgn ayah pergi haji ke..
tak pon dapat blas jase diorng pon kire ok la..
tapi klau dah tkdir..lynzie trime jek.. redho saje..
tapi amaln lynzie blom ckop...bnyak cgt y xckop...
trlalu bnyak.... tkot sangat... ewm...
hanya mampu berdoa...okayh la sampai sini jek..
harap ambil iktibar yer,,, kite same-II ubah dri msing-II
ke arah kebaikan,,, INSYAALLAH....aminn...

UNTUK PEMBACAAN BERSAM...NAK KONGSIKAN LINK NI ..BAGAIMANA GAMBARAN RUPA FIZIKAL DAJJAL...okayh nak tgok?? just asn easy as 123.. CLICK SINI YE

do follow and leave comment as easy as ABC

idea please..


Hari ni dah hari khamis.. Lynzie x siap lagi homework... 
macam mane ni...banyak sangat la.. who can help me...??
 Oh no... ewmm dah la boring..
cuti ni Lynzie xpergi mane-II pon.. boring.. boring.. boring..
give me any idea please........!!! 
huh.. busy melampau..boring melampau... ape lagi y mlampau...
hah berat badan pon da naik.. ni yang xsuke ni dduk rumah..
ishhh.. nak buat tuto ke x eakh?? nak buat tuto pasal ape yek..
 ade ape-II pmntaan x... nak tuto pasal mata pelajaran ker??
al maklum la.. kan nak SPM tahun ni.. mane tau boleh  kongsi-II
pendapat kan.. lain tempat.. lain orang.. lain ler pndapatnyer kan..
okayh... who can give me some IDEA??? or REQUEST??
if korang ade.. just tanye jek kat comment tu okay.. 
leave comment As Easy As Lynzie okay..
thanx.. 




do follow and leave comment as easy as ABC

Isnin, 23 Januari 2012

As Easy As Lynzie




Hello semua.. okeyh ni blog baru lynzie..
so banyak lagi la yang kena buat kan.. huhu
before that lynzie dah ade blog da..but dah delete ur
sebab entahla..banyak sgat knangan y xnak d'engat kot..
so conclusion nye delete jela kan...senang..
what people say..as easy as ABC ,,,
hah gitula.. xpandai speakng nak speakng..
amek kaw..haha buat-II jela pham ye..
so as new blogger..ceh knon nyer la..
follow la lynzie ea...taw-II..
kerjasama anda amat lynzie hargai..
okeyh...huhuhu,,
wasalam..salam 1 malaysia..

do follow and leave comment as easy as ABC

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...